Prijave za ovogodišnje Foto dane mladih produžene do 15. lipnja 2017.

Rok za prijavu za ovogodišnje Foto dane mladih produžen je po popularnom zahtjevu produžen za 5 dana, stoga se mladi između 16 i 21 godinu još uvijek mogu prijaviti i time osigurati mjesto među 50 najboljih fotografa u svijetu ili među prvih 10 najboljih te si time ujedno i osigurati besplatnu kotizaciju za sudjelovanje!

Prijava na ovogodišnje Foto dane mladih moguća je ovdje. Kako nam je bilo na prošlogodišnjim Foto danima pogledaj ovdje, a zašto se prijaviti na ovogodišnje pogledaj u našoj novoj najavi.

Foto dani mladih su međunarodni festival mladih koji se održava već 6 godina u Hrvatskoj. Festival se kroz godine profilirao kao jedino od najvećih događanja za mlade fotografe u regiji. Riječ je o jedinstvenom projektu koji kroz umjetnost fotografije promovira kreativnost mladih umjetnika te mlade fotografe informira i educira o fotografiji. Također, mladima pruža priliku za afirmaciju, razmjenu znanja i iskustava, ali i natjecanje, a gradu domaćinu cijeli niz popratnih kulturnih programa poput glazbenih koncerata, filmskih projekcija i izložbi.