Filip Trezner primio nagradu za najboljeg mladog projektnog voditelj u Hrvatskoj, odlazi na svjetsko natjecanje

Voditelj Foto dana mladih i predsjednik udruge Izvan fokusa, Filip Trezner, sinoć je u Hotelu Esplanada u Zagrebu primio nagradu za najboljeg mladog projektnog voditelja u Hrvatskoj upravo za provođenje projekta Foto dana mladih. Nagrada je dodijeljena od strane Hrvatske udruge za upravljanje projektima, a na natjecanju «Project management award» koje se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Ujedno je time ostvario pravo sudjelovanja na svjetskom «Project management award» natjecanju gdje će predstavljati Hrvatsku.

filip-trezner_najbolji-mladi-voditelj-projekta

PMA (Project Management Awards)  jedinstveno je natjecanje i priznanje u Republici Hrvatskoj za mlade voditelje projekata, njihove projekte i mlade istraživače te prvi korak u njihovom profesionalnom razvoju. Uz promociju izvrsnosti i kompetencija, ovo natjecanje pruža  dobru priliku za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Hrvatske, a zatim i na svjetskoj razini  te povezivanje sa stručnjacima iz zemlje i svijeta.

 

Službena dodjela nagrada Project Management Awards će okupila je na jednom mjestu 100 vrhunskih stručnjaka u području upravljanja projektima iz zemlje i svijeta te bila idealna prilika povezivanja entuzijazma mladih talenata i iskustva onih koji za sobom imaju već zavidan broj uspješno odrađenih projekata, s ciljem unaprjeđenja područja u budućnosti.

 

Ova nagrada, nakon Državne nagrade za volontiranje, dodatno je doprinijela pozicioniranju Foto dana mladih kao višegodišnjeg iznimno kvalitetnog projekta mladih entuzijasta.

«Jedno ovakvo priznanje svakako je jasan pokazatelj da mladi ljudi u Hrvatskoj mogu učiniti razliku i mogu pozitivno utjecati na promjene u društvu. Dokaz je da smo volonterski posao uz entuzijazam i ljubav obavljali profesionalno te po pravilima struke. Zahvalan sam cijelom projektnom timu na entuzijazmu i nesebičnom ulaganja slobodnog vremena u volonterski angažman na Foto danima mladih!» -Izjavio je Filip Trezner

Kao nagrada Filipu je dodijeljena certifikacija za projektnog voditelja «IPMA level C», a pred njim je predstavljanje i borba na svjetskom natjecanju mladih projektnih voditelja koje će se održati u Astani, Kazakhstan. Valja istaknuti da je ovo već treće veliko priznanje u zadnjih godinu dana; nakon Državne nagrade za volontiranje u kategoriji fizičke osobe od strane Vlade RH te pobjede na Hult Prize Hrvatska i sudjelovanja na svjetskom natjecanju mladih društveno odgovornih poduzetnika u San Franciscu u organizaciji Bill Clinton Fundacije i Hult Business School-a.